Akce
KULTURNÍ VLOŽKA :-)

17.9. 2013 13:31
Legendární skupina BLUE EFFECT v Mladé Boleslavi!!! - pro všechny příznivce dokonalých kytar a nejen těch.
Ve čtvrtek 19. září vystoupí jeden z nejznámějších kytaristů československé rockové historie Radim Hladík se znovuzrozenou skupinou BLUE EFFECT v příjemném prostředí na nádvoří mladoboleslavského hradu. Koncert si budete moci vychutnat v akustickém podání tzv. unplugged od 20.00 hodin, předkapela zahraje už v 18.00 hodin.
Vstupenky na tento výjimečný koncert je možné zakoupit v Infocentru v Železné ulici za předprodejní cenu 200 Kč nebo je možná rezervace na emailové adrese jirka.tymich@volny.cz. Přímo na místě budou lístky k dostání za 220 Kč. Přijďte si vychutnat kvalitní hudební zážitek, na který jen tak nezapomenete.

 

Legenda českého bigbítu kapela Blue Effect byla založena v roce 1968. Skupina vydala celkem jedenáct desek, odehráli bezpočet koncertů v tuzemsku i zahraničí. Za roky své činnosti jí prošlo mnoho známých zpěváků a hudebníků jako jsou Vladimír Mišík, Lešek Semelka, Oldřich Veselý, Teror Fredo, Luboš Pospíšil, David Koller a mnoho dalších. Celý repertoár se skládá ze starých „historických“ skladeb jako jsou: Sluneční hrob, Čajovna, Kuře v hodinkách, Stále dál, Avignonské slečny z Prahy, atd. Písně jsou hrány s novou energií, v nových aranžmá a současným zvukem. Nejedná se však o revival, ale o hudbu poučenou minulostí a zaměřenou na současnost. Letos skupina vydala již dvakrát platinové a velice úspěšné dvoj DVD „Live a life“ a stejnojmenné CD. Máte se tedy opravdu na co těšit.




Zpět