Akce
PRVNÍ EMS přístroj v MB najdete už od 1.11. v našem CENTRU

22.10. 2014 23:48
Že nevíte o co jde? ZÁZRAK, KTERÝ OPRAVDU FUNGUJE!

Moji milí,

tak tohle cvičení mě úplně dostalo. Miluju kolo a nemám ráda posilování. Přitom vím moc dobře, jak je potřebné. Sama Vám, mým klientům posilování doporučuji jako vynikající doplněk ke spinningu.
Od 1.11. můžete posilovat úplně jinak, radostně, revolučně, pomocí geniálního přístroje Miha bodytec u nás v našem SPINNING-MB Centru. Rozhodla jsem se po téměř 13ti letech, poté co mi bylo představeno mraky "zaručených" novinek pro pořízení tohoto zázraku.
Už před cca 60ti lety byl vymyšlen tento princip posilování pro potřeby lidí upoutaných trvale na lůžko, lidí po úrazech atd. Jejich svaly pracovaly i přesto, že lidé posilovat nemohli. Tuto metodu poté převzali kosmonaté, kteří v družicích ve stavu beztíže také nemohli posilovat standardně. Teď se upravená, vylepšená verze dostává na náš domácí trh, když už zaplavila země na západ od nás.
Kdo mě zná, ví, jak miluju čas, který je možný využít víc než na 100%.
A tohle je přesně ono. ZA 20 MINUT POSÍLÍM TÉMEŘ 90% TĚLA!
Vím, zní to neuvěřitelně, ale prostě TO FUNGUJE.
20min. cvičení se doporučuje 1-2x týdně a nahradí 8h tréninku v posilovně. Jsem přesvědčena, že tímto způsobem posilování udělám radost nejen sobě, ale i VÁM
Podrobnější informace budu dodávat průběžně....
Těším se, že si s Vámi konečně i popovídám
U spinningu to nejde, ale u EMS tréninku chvilkami ANO





Zpět