Akce
V Jeseníku na stupních vítězů.

2.9. 2007 22:40
V sobotu 1.9. se jel další závod Českého poháru v 1/2maratonu.
Team odjížděl na závody až v sobotu brzo ráno, i přesto že závody byly na druhé straně naší republiky v moravském lázeňském městečku Jeseník. Sart byl totiž naplánován až na pravé poledne.Tentokrát jsem se pohárového závodu nezúčastnila, protože má záda stále stávkují a vypověděla prozatím /doufám:-)/ službu, takže vše vím pouze z Pepiho vyprávění.
Kluci jako obvykle nezklamali a domů přivezli další dvě cenná umístění na stupních vítězů.
Jak to vypadalo na trati? Prý dost kamení /je to patrné i z fotografií v galerii/ a mokro. Rozhodně trať nebyla lehká, jak avizovali pořadatelé, jen prý lehčí než vloni, kdy byla vražedná. Po startu se vytvořila 3členná skupinka hlavních adeptů na vítězství. V ní byl kromě našeho Jéži ješte populární silničář Jan Hruška závodíci u nás za Eleven a Tomáš Vokrouhlík startující za nový tým Factor. Z této skupinky měl v závěru nejvíc sil Venda, druhý skončil Hruška a třetí Vokrouhlík. Honza Matějka dojel 16. celkově a opět, stejně jako v KV minulý týden, 2. ve své kategorii. Další náš závodník Láďa Jirásko obsadil 27.místo / 110. celkově/ a Honza Boubín také 27. místo a 194. místo celkově. I přesto, že na trati to tentokrát pořádně klouzalo, všem z našeho teamu se pády vyhnuly.
Příští sobotu se vydá zatím nejpočetnější skupina našich závodníků na další dějství seriálu Kolo pro život, tentokrát do moravské Jevišovky.



Zpět