Akce
Splněný sen

2.5. 2008 0:45

 

Je pátek  0.30 , téměř 25 hod. po „akci“ a já mám pocit, že euforie, nadšení, mrazení v zádech ….mě stále neopouští.

Ale teď hezky popořadě. Jak vlastně ve středu odpoledne  všechno proběhlo?
V 15.00 jsme otevřeli areál prvním nedočkavým návštěvníkům a děti okamžitě huráá do skákacího hradu. Ten byl dětmi plně obsazen až do vystoupení Mistra kouzelníka. A začaly se dít věci. Na přistaveném kamionu se opravdu kouzlilo, nebo netuším, jak jinak si vysvětlit, že mikina, kterou měl na sobě dobrovolník se zničehonic objevila na asistentce, jak je možné, že dobrovolnice několikrát přestřihla provaz a on byl stále v celku a stejně dlouhý, jak je možné, že kolem krku mnou osobně  uvázaná oprátka najednou povolila  atd….jeden skvělý kousek střídal druhý. Ve fotogalerii budou co nevidět důkazy, že si vážně nevymýšlím. Mistra kouzelníka vystřídala zhruba po hodině naše Čarodějnice – milovnice zvířat. Její nejmilovanější zvířátko – krysa, se stala během krátké chvíle nejžádanějším objektem většiny dětí. Aspoň pohladit, když si zvířátko nemůžou vzít domů.
Odpolední program se pomalu blížil k vyvrcholení. Mraky zmizely, vysvitlo sluníčko, uklidnil se vítr, jako kdyby tam nahoře někdo věděl, že se blíží průlety letadel nad našim areálem a seskok odvážného parašutisty do beach kurtu. Díky skvělé viditelnosti jsme si seskok mohli vychutnat opravdu od opuštění letadla, volného pádu, otevření padáku, spirálu smrti až po absolutně bezchybný dopad přesně doprostřed kurtu.
Odpolední program přešel ve volnou zábavu, baštilo se masíčko, špekáčky i klobásky, pivečko teklo proudem.
Pomalu se blížila toužebně očekávaná 20tá hodina a s ní příjezd punkové kapely Volant /www.volant.cz/. Na ploše bylo připraveno přesně 71 kol a všude kolem napjatá atmosféra, která začala povolovat s přibývajícím alkoholem v krvi. Museli jsme se začít trošku rozehřívat, bo sluníčko zapadalo a pořádně se ochladilo. Vzhledem k tomu, že stále bylo co jíst i pít, půl hodinka zpoždění kapely rychle utekla. Nikoho nás nenapadlo, že cesta z Majálesu 2008 z pražské plovárny Džbán bude kapele trvat přes 2,5hodiny. Praha se stala v podvečerních hodinách téměř neprůjezdnou a kapela se k Boleslavi přibližovala opravdu hlemýždím tempem. Po půl deváté jsme se dočkali a začal šrumec. To na co mají kluci před vystoupením normálně tak hodinku, zvládli za 15 minut a nevšední OPEN SPINNING LIVE SHOW se mohla začít „točit“. Myslím, že vůbec nikdo z přítomných si nedovedl představit jaké tóčo nás čeká. To co jsme zažili se vůbec nedá popsat. Fantastická atmosféra, zpívající 70ti členný peloton, pogující Míra s Vaškem….točilo se všechno co mohlo. Sama za sebe musím říct, že ještě 25hodin po tomto zážitku jsem se z toho nevzpamatovala. Tak nabitá energií jsem už dlouho nebyla. Jeden důkaz. Před chvílí jsem se vrátila z Brna, kam jsem na otočku vezla vrátit půjčená kola. Normálně v autě usínám, ještě než mineme ceduli Mladá Boleslav. Ale dnes se stalo něco nevídaného. Já za 6hodin jízdy neměla ani jedinou krizi. Jo vlastně jednu jo, když jsem za Kolínem poprvé v životě píchla a to rovnou tranzita. Naštěstí jel se mnou druhou dodávkou hrozně šikovný klient našeho centra a kolo vyměnil. Nejvíc času  nám zabralo to, jak vymontovat rezervu, která je v tranzitu přidělaná zespodu auta. A teď pěkná náhoda, když jsme všechno vyřešili, kde se vzal tu se vzal na parkovišti za Kolínem se vedle nás objevil kamarád, který přesně tímto našim tranzitem donedávna jezdil. Už nám mohl jen říct, že jsme to vyměnili správně. Přijet o 30 min dřív, nemuseli jsme si s ničím lámat hlavu. Tu jsme si totiž už pěkně lámali dopoledne při vyprošťování kamionu. Vzhledem k tomu, že nad ránem začalo pršet, zmokla ta louka vedle našeho parkoviště a kamion nemohl odjet. / Zmokly taky naše nohy, bo jsme radši spali v kamionu aby ho někdo neodvezl. Nad ránem totiž, když jeden ze zvukařů odpočíval na parkovišti ve své dodávce, mu nějaký zloděj vytáhl z kapsy mobil. Zvukař se probral a zloděje  viděl už jen utíkat od auta /  Vyzkoušeli jsme všechno možné / důkazy budou ve fotogaleri/ , ale prd platné. Nutně jsme potřebovali jeřáb. Náhodička. Jeden zrovna skládal buňky vedle nás na pozemku, kde se začíná stavět Interspar a Obi. Přijdu k jeřábníkovi, prosím ho o pomoc a on mi povídá, že nás už chvíli pozoruje a čeká, kdy nás napadne přijít za ním. Za 10 minut byl kamion z louky na pevné zemi. A na mě zbylo už jen aspoň trochu vyčistit příjezdovou cestu, kterou jsme zaneřádili.

Je 30 minut po půlnoci a mě se stále nechce spát a to jsme  Čarodějnice zakončili těsně před rozedněním.

Kluci z Volantu, klienti a lektoři  díky díky za fantastický a nezapomenutelný zážitek a hlavně uskutečnění mého snu. Od chvíle kdy jsem spinningu propadla, jsem si přála najít přesně takovou kapelu jako je Volant a zajet si spinning na živý koncert. Tento sen se mi ve středu večer splnil a mnohonásobně překonal veškerá má očekávání a to především zásluhou vás všech, kteří jste se zúčastnili.

Ještě jednou všem moc děkuji

 

PS: Na příští rok mají Volanti pro nás už rezervovaný termín J, tohle se musí zopakovat.





Zpět