Akce
CHYSTÁME NOVINKY

15.4. 2010 8:9
- OD KVĚTNA 3 BONUSY

Zumbamanie – Pustíme do sálu celosvětový hit na hubnutí a formování postavy.  Zumba je kombinace  aerobního cvičení  a latinsko – amerických tanců. Zumba je jedna velká párty. Žádné náročné sestavy, zvládne ji každý. Ve spojení se spinningem získáte ten nejlepší recept jak se dostat do formy. 

 

Juniorspin je zpátky – Spinning není jen pro dospělé. Dětská lekce byla loni natolik oblíbená, že se letos znovu vrací do rozvrhu. Na vaše přání!

 

 

Luxusní zákusky – Široko daleko nic lepšího pro své mlsné jazýčky neseženete. Od května nabízíme v našem Spinningbaru skvělé dobroty domácí výroby a netradičního cukrářského designu. Nevíte, kam jít posedět do nekuřáckého prostředí nebo s dětmi ven do chráněného areálu, kde si mohou užít spoustu zábavy? Přijďte k nám.

Od května otevíráme denně už od dvou odpoledne

 

Zumba - ukázka  http://www.youtube.com/watch?v=A314kZAOCdw

                              http://www.youtube.com/watch?v=tm7DyRjtWRc

 

Pár slov k výše zmíněnému :-)

ZUMBA – mě, absolutního tanečního laika, nadchla. Myslím, že hlavních důvodů proč je několik - zábava, pohoda, optimismus a úsměv na tváři při každém pohybu. Latinsko- americká muzika, to je relax sám o sobě. Stačí se jen zaposlouchat a endorfiny začínají pracovat. A když se k tomu přidá pohyb a celé tělo se začne vlnit do těchto krásných rytmů, musí to být nádhera. Abych se přiznala, sama na sobě mám vyzkoušenu jen tu první část . Latinsko- americká hudba se mi strašně líbí a opravdu na mě působí tak, jak výše píšu. Ten pohyb jsem nezkoušela, jsem typ, který když sportuje, tak to musí být nadoraz a v tom je spinning nepřekonatelný. Ale taky vím, že je Vás spousta takových, že nepotřebujete své tělo na lekci totálně zničit a tohle by mohlo být pro Vás zajímavé. Usuzuji tak i podle toho, jak veliký zájem je v našem Centru o „spalovací“ lekce a lekce “Kila pryč“. Navíc od Vás samotných vím, jak rádi tancujete, paříte, bavíte se. Proto jsem se rozhodla zařadit teď, když na léto několik spinningových lekcí ruším, právě lekce ZUMBY. Už dlouho mi toto leželo v hlavě, ale stále mi scházelo to nejdůležitější. Lektor, který s Vámi lekce protančí. A teď ho mám. Od května se můžete těšit na novou posilu našeho lektorského teamu. Evička Kopecká je téměř profesionální tanečnice, která sklízí úspěchy v nejvyšších domácích tanečních soutěžích. Ale nelekejte se, k tomu, abyste lekci zvládli, rozhodně tanečníci být nemusíte. Kroky a sestavy zvládne každý, stejně jako spinning. Já to jen posuzuji ze své cyklistické zkušenosti, taky z ní při lektorování spinningu vycházím. Lekce ZUMBY zařadíme do rozvrhu od května v tyto dny: úterý 20.00 /Leoš bude mít svou lekce ve čt ve 20.00 místo Pepy/, středa 16.00 a neděle 16.00. Víc najdete v sekci ROZVRH LEKCÍ v po 26.4. 

UKÁZKOVÁ LEKCE ZUMBY- neděle 25.4. v 9.30. Kdo máte zájem vyzkoušet tento nový druh sportu a zábavy zároveň, rezervujte si na recepci místo, stejně jako si rezervujete lekce spinningu. Ukázková lekce bude ZDARMA.

JUNIORSPINN – vzhledem k tomu, že se stále ptáte, kdy obnovíme lekce s dětmi, hlásím, že už brzo J.Na první lekci se mohou děti těšit v pátek 7.5. od 16.00. Budu s nimi opět jezdit já /Jana/, ale taky Klára. Budeme se střídat, ať se mají děti na co těšit. Do konce školního roku se uvidíme 8x. Jsem přesvědčena, že děti dobře připravíme na vaše prázdninové rodinné cyklovýlety a vy si je pak společně krásně užijete. Místo na dětské lekci si včas rezervujte. V případě, že dítě nepřijde, odhlaste ho včas/ v pá do 12.00/

ROZŠÍŘENÍ NABÍDKY A OTEVÍRACÍ DOBY VE SPINNINGBARU– dlouho jsme přemýšleli čím doplnit naši nabídku. Od května budeme nabízet opravdu výborné cukrářské minidortíky domácí výroby. Věříme, že díky tomu se stane posezení u nás ještě příjemnější.





Zpět